Siirry sisältöön

Huolto

Rantakareella huollamme ja korjaamme kaiken merkkiset autot. Meillä on Subarun merkkiedustus sekä kattava varasto Subarun alkuperäisosia.

Käytämme Bochin, Brembon ja Roadhousen tarvikeosia sekä Mobil-, Midland-, Idemitsu-, Motul- ja Kendall-voiteluaineita.

Teemme Subarun merkkihuollot käyttäen Subarun alkuperäisosia (takuu 3 vuotta tai 100 000 km) ja hyväksi todettuja tarvikeosia. Myymme ja asennamme Subarun lisävarusteita, kuten vetokoukkuja, lohkolämmittimiä, lisävaloja ja muita tuotteita. Meiltä löytyy paikanpäältä Suomen kattavin valikoima Subarun osia!

Voit katsella Subarun lisävarusteita täältä.

 

Huollamme ja korjaamme jokaisen auton käyttäen parhaita tarvikeosia. Teemme esimerkiksi moottoriöljyn vaihdot, auton kausihuollot, ilmastoinnin korjaukset ja täytöt R1234YF- ja R134A-kylmäaineilla, ohjauskulmien säädöt sekä kaikki muut huollot – kysy lisää!

Olemme vakuutusyhtiöiden valtuuttama korjaamo kolarikorjausten ja tuulilasin vaihtojen tekoon.

Vaihdamme renkaasi ja tarkistamme renkaiden kunnon. Voit jättää renkaat meille kausisäilytykseen. jolloin renkaat säilytetään oikeissa olosuhteissa ja ne eivät vie tilaa kotonasi. Kausisäilytys lisää huomattavasti myös kotisi paloturvallisuutta.

Suorita auton katsastus kätevästi katsastuspalvelumme avulla, jossa käytämme autosi katsastuksessa puolestasi. Katsastuspalvelun voi liittää esimerkiksi sopivasti huollon yhteyteen.

Teemme myös katsastukseen kelpaavia päästömittauksia bensa- ja dieselautoille.